Zboží dne
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
1 099,00 Kč 908,26 Kč
ks
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
1 099,00 Kč 908,26 Kč
Doris jídelní židlička a houpačka 2v1
Doris jídelní židlička a houpačka 2v1
549,00 Kč 453,72 Kč
Výrobce
Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací.

Veškerá osobní data, která jsou součástí objednávky, jsou považována za diskrétní a jsou chráněna před zveřejněním a zneužitím třetí osobou.

Vyjímku tvoří osoby nebo firmy dopravující zboží a firma, které předáváme pohledávky vůči naší firmě za nepřevzaté dobírky.

 

Související zákony a právní předpisy:
- zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání
- zák. č. 101/ 2000 sb., o ochraně osobních údajů
- Občanský zákoník v platném znění
- Obchodní zákoník v platném znění

 

Zákazník kupující v internetovém obchodě www.login24.cz souhlasí se zpracováním osobních údajů firmou Login Internationale s.r.o. sloužících k vyplnění ankety o spokojenosti s nákupem na těchto stránkách.

Košík

výrobků:: 0

hodnota:: 0,00 Kč

přejít do košíku

Novinky
Doris Dětská sekačka na baterie SADA
Doris Dětská sekačka na baterie SADA
799,00 Kč 660,33 Kč
ks
Doris Dřevěná sada vláčkodráha na baterie a kostky město
Doris Dřevěná sada vláčkodráha na baterie a kostky město
1 799,00 Kč 1 486,78 Kč
ks
Doris Umělecká sada na malování v kufru 143 ks.
Doris Umělecká sada na malování v kufru 143 ks.
919,00 Kč 759,50 Kč
ks
Doris Malířská sada v kufříku  208 ks
Doris Malířská sada v kufříku 208 ks
659,00 Kč 544,63 Kč
Doris Traktor s mýdlovými bublinami a přívěs
Doris Traktor s mýdlovými bublinami a přívěs
439,00 Kč 362,81 Kč
ks
Rovnováha žábka se učí počítat
Rovnováha žábka se učí počítat
299,00 Kč 247,11 Kč
ks
Multifunkční autíčko se světlem a zvukem Tool Truck
Multifunkční autíčko se světlem a zvukem Tool Truck
629,00 Kč 519,83 Kč
ks
Bestsellery
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
199,00 Kč 164,46 Kč
ks
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
1 099,00 Kč 908,26 Kč
ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
329,00 Kč 271,90 Kč
Doris velká zpívající panenka s vlasy 60cm
Doris velká zpívající panenka s vlasy 60cm
819,00 Kč 676,86 Kč
up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl