Zboží dne
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
779,00 Kč 643,80 Kč
ks
DORIS Dětská pila na baterie
DORIS Dětská pila na baterie
329,00 Kč 271,90 Kč
ks
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
Doris kombinovaný kočárek pro panenky 9346
749,00 Kč 619,01 Kč
Doris dětská elektronická pokladna s váhou
Doris dětská elektronická pokladna s váhou
599,00 Kč 495,04 Kč
ks
Výrobce
Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací.

Veškerá osobní data, která jsou součástí objednávky, jsou považována za diskrétní a jsou chráněna před zveřejněním a zneužitím třetí osobou.

Vyjímku tvoří osoby nebo firmy dopravující zboží a firma, které předáváme pohledávky vůči naší firmě za nepřevzaté dobírky.

 

Související zákony a právní předpisy:
- zák. č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání
- zák. č. 101/ 2000 sb., o ochraně osobních údajů
- Občanský zákoník v platném znění
- Obchodní zákoník v platném znění

 

Zákazník kupující v internetovém obchodě www.login24.cz souhlasí se zpracováním osobních údajů firmou Login Internationale s.r.o. sloužících k vyplnění ankety o spokojenosti s nákupem na těchto stránkách.

Košík

výrobků:: 0

hodnota:: 0,00 Kč

přejít do košíku

Novinky
Doris hluboký kočárek pro panenku 9325
Doris hluboký kočárek pro panenku 9325
779,00 Kč 643,80 Kč
Kreativní stavění ze slámek 68 ks.
Kreativní stavění ze slámek 68 ks.
709,00 Kč 585,95 Kč
ks
Kreativní stavění ze slámek 86 ks.
Kreativní stavění ze slámek 86 ks.
739,00 Kč 610,74 Kč
ks
Kreativní stavění ze slámek 118 ks
Kreativní stavění ze slámek 118 ks
1 199,00 Kč 990,91 Kč
ks
Doris Magnetické stavební bloky 250 ks.
Doris Magnetické stavební bloky 250 ks.
569,00 Kč 470,25 Kč
ks
Doris Mozaika kuličková -Kreativní sada
Doris Mozaika kuličková -Kreativní sada
419,00 Kč 346,28 Kč
ks
Doris Měkké senzorové bloky sada 20ks
Doris Měkké senzorové bloky sada 20ks
579,00 Kč 478,51 Kč
ks
Bestsellery
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
DORIS Pěnové puzzle Zvířata 30x30cm 10ks
149,00 Kč 123,14 Kč
ks
DORIS Velký domeček pro panenky Villa 1m
DORIS Velký domeček pro panenky Villa 1m
949,00 Kč 784,30 Kč
ks
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
DORIS Velká dětská patrová garáž s autíčky
779,00 Kč 643,80 Kč
ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
DORIS Plastové míčky 100 ks
199,00 Kč 164,46 Kč
up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl